Muzarto

Over Muzarto

Een opleiding in het deeltijds kunstonderwijs is voor kinderen en jongeren een boeiende aanvulling op het leerplichtonderwijs en voor volwassenen een leerrijke vrijetijdsbesteding. Kies je voor Muzarto? Dan ben je gemotiveerd en vind je het vast niet erg om thuis te oefenen. Alleen les volgen is niet voldoende om de aangeleerde technieken onder de knie te krijgen en vlot te beheersen. Maar laat je ook niet afschrikken. Binnen onze structuur zijn mogelijkheden weggelegd voor zowel de virtuoos, als voor diegene met evenveel enthousiasme en inzet, maar net iets minder talent. Studeren bij Muzarto is vaak een aanzet om ook buiten de muren van de academie actief te blijven met alles wat kunst is.

Wie? Waar?

Muzarto is een gemeentelijke academie voor muziek, woordkunst-drama, dans, beeld en domeinoverschrijdende initiatie met 8 vestigingsplaatsen in Essen en in Kalmthout. De academie telt een kleine 800 leerlingen en 50 personeelsleden.

Ons project

Onze academie biedt MUZisch, ARTistiek Onderwijs aan in de domeinen muziek, woordkunst-drama, dans, beeld en domeinoverschrijdende initiatie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Onze visie over hoe wij dat willen doen, vind je in het Artistiek Pedagogisch Project. In het academiereglement lees je de praktische afspraken rond aanwezigheden, lesverplaatsingen, evalueren, dagelijkse leefregels enz.

We hebben wat je zoekt

Muziek

Woord

Dans

Beeld

Initiatie

Muziek mozaïek

Waar?

Kerkstraat 3
2910 Essen

Kerkeneind 21
2920 Kalmthout 

Heuvel 37
2920 Kalmthout 

Wat?

Wat nog?

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Volg ons op sociale media!

©2021 Muzarto