Muzarto

Beeld

De gemeentelijke academie van Wuustwezel organiseert beeldlessen in de lokalen van Muzarto. Inschrijven doe je daarom in een andere academie voor deze lessen. 

Je hebt geen ervaring nodig om mee aan te sluiten in deze lessen. Al doende en onder begeleiding, ontwikkel je jezelf tot een knutselaar/kunstenaar.

In de les kan je je ten volle uitleven zonder schrik te moeten hebben van een vlekje op de stoel, de tafel of de vloer. Je mag experimenteren met materialen die op school of thuis niet mogelijk zijn. Je werkt op je eigen manier en op je eigen tempo. Handigheid, vaardigheid, mondigheid, eigenzinnigheid en kritisch beeldend denken zijn nog maar enkele competenties die we in de lessen beeld ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

Vanaf graad 1 heb je een koffer met materiaal nodig. Deze tekenkoffer breidt graad na graad verder uit. Wat er precies in moet zitten lees je in de materiaallijst van jouw graad. Zorg ervoor dat al jouw materiaal is getekend met jouw naam of een merkteken. Kijk de koffer regelmatig na of er materiaal moet aangevuld worden. Verder is het ook belangrijk dat je naar de les komt in aangepaste kledij. Er wordt gewerkt met onder meer klei, ecoline, lijm, plaaster en inkt. Nette kleren zijn hier dus niet op hun plaats.

Waar?

Kerkstraat 3
2910 Essen

Kerkeneind 21
2920 Kalmthout 

Heuvel 37
2920 Kalmthout 

Wat?

Wat nog?

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Volg ons op sociale media!

©2021 Muzarto