Muzarto

Ons schoolteam

Muzarto telt een 50-tal personeelsleden. Sommigen werken voltijds in onze school, anderen slechts een paar uurtjes. Leerkrachten, ondersteunend personeel, toezichters en directie staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Directie

Sabine Vermeersch heeft de algemene leiding en coördinatie van de academie. Haar kantoor is in de hoofdschool in Essen, maar zij is op afspraak ook in andere vestigingsplaatsen. In principe is zij aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Wil je haar spreken? Neem contact op om een afspraak te maken.

  Leerkrachten

  Muzarto telt een 50-tal leerkrachten. Zij werken elk binnen hun eigen domein en vakspecialiteit. Voor de individuele vakken spreken de leerkrachten samen met de leerlingen een lessenrooster af. Voor de groepsvakken liggen de lesmomenten vast. Je kan de leerkrachten bereiken via hun e-mailadres van de school (voornaam.naam@muzarto.be).

  Secretariaat en toezicht

  De secretariaatsmedewerkers en de toezichter ondersteunen de directie en de leerkrachten in het uitvoeren van hun opdracht. Hun takenlijst is heel uitgebreid: leerlingenadministratie, personeelsadministratie, infrastructuur, marketing en communicatie, organisatie van toonmomenten, bestellingen enz. En bovenal zijn zij het eerste aanspreekpunt voor leerkrachten, ouders en leerlingen. Ga naar de contactpagina om te weten wanneer zij aanwezig zijn in de school. 

   Waar?

   Kerkstraat 3
   2910 Essen

   Kerkeneind 21
   2920 Kalmthout 

   Heuvel 37
   2920 Kalmthout 

   Wat?

   Wat nog?

   Direct mee met al onze nieuwtjes?
   Volg ons op sociale media!

   ©2021 Muzarto