Voor Corona-updates: hou de nieuwsberichten in de gaten. 
Muzarto
7 december 2021
Deel dit bericht op

Update coronamaatregelen vanaf 8 december

Vanaf woensdag 8 december worden bijkomende maatregelen van kracht in het deeltijds kunstonderwijs.

Voor leerlingen jonger dan 12 jaar

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle leerlingen vanaf 6 jaar. Enkel wanneer er voldoende afstand en ventilatie is, mag het mondmasker af wanneer de leerlingen stilzitten (behalve bij het zingen!).
  • Voor de leerlingen onder de 12 jaar start de kerstvakantie op zaterdag 18 december. Voor het vak muziekatelier: wanneer een leerling van +12-jaar les volgt met -12-jarigen, dan is het ook voor deze leerlingen vanaf 18 december vakantie voor wat betreft de groepsles.

Voor leerlingen vanaf 12 jaar tot 18 jaar

Voor deze leerlingen vallen vanaf 8 december de lessen muziekatelier (graad 3) weg. Dit was al eerder gecommuniceerd. Alle andere lessen gaan gewoon door. De vakleerkracht neemt zelf contact op wanneer er toch andere afspraken gemaakt moeten worden.

Voor leerlingen ouder dan 18 jaar

De huidige maatregelen blijven gehandhaafd. De lessen gaan dus gewoon door, ook groepslessen. Zij het wel volgens de geldende maatregelen (mondmasker als er niet voldoende afstand gehouden kan worden, of bij het bewegen in binnenruimtes, handhygiëne, verluchting en ventilatie…). Ook hier kan het zijn dat de vakleerkracht contact neemt om een andere lestijd af te spreken.

Bedankt om deze afspraken toe te passen.

Waar?

Kerkstraat 3
2910 Essen

Kerkeneind 21
2920 Kalmthout 

Heuvel 37
2920 Kalmthout 

Wat?

Wat nog?

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Volg ons op sociale media!