jongeren (16 tot 25 jaar)

Welkom!

Je bent geïnteresseerd in een opleiding aan Muzarto, Kunstacademie Essen - Kalmthout?
Wij heten je van harte welkom!

Muzarto is een academie met ruim 900 leerlingen en biedt de domeinen muziek, woord, dans (en vanaf september 2020) beeld aan.

Speel je graag toneel of draag je graag gedichten voor, wil je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, wil je een  instrument leren spelen, wil je klassiek ballet dansen, of ben je graag creatief bezig … dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Er staan een veertigtal leerkrachten voor je klaar om je mee te nemen in de creatieve en artistieke wereld van Muzarto.

Ben je gemotiveerd? Dan vind je het vast niet erg om ook thuis te oefenen.  Het volgen van de lessen is nl. niet altijd voldoende om de aangeleerde technieken onder de knie te krijgen.

Het volgen van een opleiding aan Muzarto is voor kinderen en jongeren een boeiende aanvulling op het leerplichtonderwijs. Voor volwassenen kadert het in een leerrijke vrijetijdsbesteding.

Het is voor velen eveneens de aanzet om verschillende jaren, ook buiten de muren van de academie, actief bezig te blijven met en veel genot te halen uit taal en muziek. Verschillende leerlingen van onze school zijn of worden op termijn lid van een toneelvereniging, een harmonie, een koor, … en onderhouden op die manier ook heel wat sociale contacten.

Laat je niet afschrikken door de vraag “Ga ik dat wel kunnen?”. Binnen onze structuur zijn mogelijkheden weggelegd voor de virtuoos, maar evenzeer voor diegene met evenveel enthousiasme en inzet maar misschien net iets minder talent. Het gegeven dat de leerlingen plezier en genot beleven aan wat ze bij ons leren, vinden wij zeer belangrijk.

Als je na het surfen op deze website nog vragen hebt kan je steeds bij ons terecht tijdens de openingsuren van de secretariaten.

Sabine Vermeersch, directeur

 

Ga 1 pagina terug