jongeren (16 tot 25 jaar)

Muziek

Een instrument spelen is een lichamelijke bezigheid, maar ook de intelligentie en de emoties van jou, als speler, worden erbij betrokken.

Als beginnend muzikant kies je dus een instrument dat aansluit bij jouw fysieke, geestelijke en emotionele eigenschappen.
Vraag jezelf af wat je later met je instrument kan en wil gaan doen.

Wij staan steeds klaar om je de nodige informatie te geven. Een goede raad: laat je vooral leiden door je eigen smaak en interesse en vraag gerust advies aan de betrokken leerkrachten.

Weet je nog niet welk instrument je wil spelen, wil je gewoon de sfeer eens opsnuiven of ben je al zeker van je keuze: loop tijdens de openklasdagen gerust de klassen binnen.
Je bent benieuwd welke instrumenten je allemaal binnen Muzarto kan spelen? Lees de instrumentengids eens door. Hierin vind je een korte voorstelling van ons instrumentenaanbod met alle praktische informatie.

Voor je kan starten met het spelen van een instrument, laten we je kennis maken met de structuur van ons onderwijs. Een leerling start steeds in de 2e graad en schakelt zo door naar de 3e en uiteindelijk de 4e graad. Elke graad heeft zijn specifieke vakken welke moeten gevolgd worden.  

Ga 1 pagina terug